top of page
Image by Dawid Zawiła
Image by Jared Rice

Embodied Woman

Ce este un CERC DE FEMEI

Ce se întâmplă la un CERC DE FEMEI

Cum să mă pregătesc pentru un CERC DE FEMEI

Înțelegerile unui CERC DE FEMEI

Image by Thomas Kelley

Dragă femeie, 


Mă bucur că ești aici și poate cochetezi cu ideea de a te alătura unui cerc de femei.

 
Embodied Woman – este un spațiu sacru pe care îl găzduiesc pentru ca noi femeile să ne strângem în cerc și să ne conectăm la înțelepciunea energiei feminine.


Cercul de femei este un spațiu sigur pe care îl co-creăm cu fiecare femeie prezentă și în care coborâm ușor din minte în corp pentru a ne readuce sistemul nervos într-o stare de siguranță și armonie. Aici ne putem aduce autentice și vulnerabile, știind că suntem văzute, auzite și primite exact așa cum suntem, cu tot ce aducem în acel moment.


În acest spațiu practicăm ascultarea activă și empatia față de noi însene și celelalte femei, iar prin oglindirea cu celelalte femei avem posibilitatea de a descoperi părți din noi de care nu eram conștiente înainte. Este un spațiu vindecător în care ne reconectăm cu esența și puterea noastră personală, împuternicindu-ne reciproc.


Ne vom folosi de meditație, practici de conectare la corp și puterea împărtășirilor de grup pentru a ne accesa resursele interioare și exterioare care să ne sprijine să conținem și să trecem mai cu ușurință prin perioadele dificile dar și să ne bucurăm mai deplin de momentele frumoase din viața noastră.


Aștept cu drag să ne vedem în cerc!

17885158442469323_edited.jpg

Înscrie-te folosind butonul de mai jos:

bottom of page