top of page
Image by Chintya Akemi Keirayuki

EȘTI PREGĂTITĂ
SĂ TE RECONECTEZI
LA ESENȚA TA?


EU SUNT ALEXANDRA ȘI SUNT AICI SĂ TE ÎNSOȚESC ÎN

DSC00466.JPG

CÃLÃTORIA TA DE REÎNTOARCERE LA SINE

Rolul meu principal este să te ghidez prin coaching somatic și practici de embodiment să cobori din minte în corp, să integrezi cu blândețe toate părțile din tine și să trăiești armonios din interior in exterior, conectată la esența și puterea ta personală.

Călătoria mea a început după ce pierderea unei persoane dragi m-a zguduit din temelii și m-a aruncat în vidul existențial. Am experimentat pe propria piele impactul negativ al stresului în lipsa capacității de a-mi accesa resursele interioare și am fost dovada vie a oamenilor de știință care au descoperit că sistemul nervos, sistemul imunitar și sistemul endocrin sunt interconectate și se influențează reciproc pentru că tot în acea perioadă mi s-a declanșat și o boală autoimună a tiroidei.

Conectarea la corp a fost în mod real ceea ce m-a ajutat cel mai mult să mă reîntorc la mine și să-mi regăsesc echilibrul și armonia pe toate palierele – fizic, emotional, mintal, spiritual.

WhatsApp Image 2021-12-01 at 11.59.23.jpeg

Mi-am dat seama că iubesc să lucrez cu oamenii pe parcursul celor 6 ani de corporație în care am studiat și am practicat mindful leadership, conducând cu succes echipe naționale și internaționale. Atunci am realizat că performanța și satisfacția în muncă și în viață sunt rezultatul natural al conectării la sine și al armoniei interioare.

mindfulness, comunicare non-violentă, spiritualitate, armonizare feminin-masculin, embodiment, practici somatice, practici feminine, inteligență organică, neurobiologie interpersonală, teoria polivagală, traumă

În tot acest timp am urmat zeci de cursuri și am studiat sute de ore teme precum:

MINDFULNESS
 

și tocmai am încheiat un program de mentorat de 9 luni pentru găzduirea cercurilor de femei.

Conectarea mea conștientă la corp a început în momentul în care m-am reîntâlnit cu energia feminină în sesiunile de dans și cercurile de femei organizate de Iunia Pașca și mai apoi prin cultivarea stării de prezență în sesiunile de meditație și mindfulness ghidate de minunata Daniela Doru. Ele au fost ghizii mei de lumină în noaptea neagră a sufletului.

Am știut din prima clipă că îmi doresc să aprofundez partea asta...

Așa că, în 2019 m-am înscris la Facultatea de Psihologie din dorința de a-mi duce această pasiune pentru oameni la un alt nivel.

În 2020 m-am certificat ca și coach somatic la o școală din Londra - The Somatic School, având deja peste 100 de ore de practică.


Și tot în 2020 am renunțat la corporație și am devenit antreprenoare.

M-am îndrăgostit de coaching-ul somatic pentru că are o abordare care nu este orientată doar pe inteligența minții noastre, ci și pe inteligența corpului nostru.

 

Personal, privesc ființa umană ca un sistem integrat - un tot unitar complex și inteligent în care partea neurologică, partea psihologică și partea biologică se împletesc și nu pot fi separate, iar în practica mea plec de la premiza că starea minții noastre este o reflectare a stării corpului și starea corpului este o reflectare a stării minții.

Știu în fiecare fibră a corpului meu că suntem ființe întregi, suverane, care au în interiorul lor toate resursele necesare pentru a trăi armonios și sunt aici să sprijin acest proces de reamintire atât pentru mine cât și pentru ceilalți.

Image by kazuend

Ce văd în mine oamenii care mă cunosc de mult ?

"Beauty in action – gingășie a mișcărilor și o tonalitate a vocii specifică, care aduce frumusețe dincolo de aspectul fizic: în exprimare, abordare, grijă, apreciere pentru viată și ființa umană"

Daniela

bottom of page