top of page

Bine ai venit pe Blog-ul meu!

Îți mulțumesc că ești aici și că ai ales să petreci aceste câteva minute împreună cu mine.


Eu sunt Alexandra – Coach & Facilitator Somatic și gazdă de Cercuri de Femei iar, prin munca mea sprijin conectarea conștientă la inteligența corpului pentru a trăi o viață armonioasă din interior în exterior.Dacă ar fi să-ți spun doar trei lucruri despre mine...


Ți-as spune că sunt un:


DESCÂLCITOR – atunci când dau de lucruri încurcate primul meu instinct este să încep să le descâlcesc. Îmi plac lucrurile complexe dar, prezentate într-un mod simplu și clar.


Știu că pot face asta atunci când acele lucruri despre care vorbesc sunt integrate în mine prin experiență proprie.

De aceea pe acest Blog vei găsi informații valoroase despre conectare conștientă la corp împletite cu experiențe din viața mea personală și profesională care sper eu să te inspire și să-ți ofere soluții simple la probleme complexe.


UNIFICATOR – am o viziune holistică și cred că toate părțile care formează întregul sunt la fel de importante și valoroase, fiecare dintre ele având nevoie să fie incluse și integrate în marele TOT.


Îmi place să explorez relația dintre părți aparent opuse precum, masculin-feminin, minte-corp, material-spiritual, lumină-întuneric și să le armonizez pentru a trăi în echilibru și a mă reconecta la viziunea de ansamblu.

Această experiență îmi doresc să ți-o ofer și ție prin ceea ce vei găsi la mine pe Blog.


ESENȚIALIZATOR – sunt o neobosită căutătoare a esenței vieții și pot să dau la o parte cu ușurință vălurile și zgomotul de fundal pentru a mă reîntoarce din nou și din nou la ceea ce e esențial.


Tot ceea ce voi împărtăși cu tine aici are rolul principal de a te sprijini să trăiești mai armonios din interior în exterior, în conectare cu esența ta.


Lucrul cu corpul a fost ceea ce m-a ajutat pe mine cel mai mult să mă reconectez la esența mea, oferindu-mi simplitatea dar și complexitatea de care aveam nevoie.


De aceea prin munca mea, fie că vorbim despre content scris sau video, de coaching somatic 1-la-1, cercuri de embodiment sau programe de conectare la corp, scopul meu este să te sprijin în procesul tău de reîntregire, care presupune integrarea cu blândețe a tuturor părților interioare și reconectarea la esența și puterea ta personală.


Dacă vrei să aflii mai multe despre munca mea te invit cu drag să arunci un ochi la secțiunea:Îmbrățișări mari și pe curând!


 

Vrei să primești lunar informații despre embodiment, coaching somatic & evenimente viitoare care să te sprijine în conectarea la înțelepciunea corpului tău?

bottom of page