top of page

Goana după fericire e o capcană!

Dacă de fapt viața e despre a fi ÎNTREGI, nu FERICIȚI?


Avem sădită adânc în psihic sămânța că scopul vieții este să fim fericiți și conștient sau inconștient, urmăm acest scop orbește fără să ne mai punem întrebări.


E în natura noastră umană această nevoie de sens și societatea noastră a avut grijă să ni-l dea – FERICIREA!


O vezi în filme, o vezi în reclame, o vezi oriunde, mai puțin în viața ta.


Dacă te uiți atent, majoritatea industriilor ne vând fericire la borcan și ne promit că o să obținem mult dorita stare “după ce…” vom consuma ce au ele să ne vândă.


Toate bune și frumoase, doar că viața vine “cu de toate” și asta se simte ca o palmă după cap atunci când fugim ca dracu’ de tămâie de orice nu corespunde imaginii despre fericire care ne-a fost vândută – că e raiul, că e familia perfectă, că e jobul sau afacerea de success, you name it!


Atunci când viața noastră nu pare să se încadreze în acei parametrii ai fericirii, apar sentimente de inadecvare și impresia că e ceva greșit cu noi.


Te uiți apoi pe fereastră și parcă și iarba vecinului e azi mai verde decât a ta.

Doar că ce nu știi tu încă, este că e doar un alt filtru de pe Instagram. Adică, nu e real - la fel cum nu e real nici acest obiectiv de a fi fericiți.


Mult mai real este însă obiectivul de a fi ÎNTREGI!

De a învăța să ne primim pe noi exact așa cum suntem și să integrăm cu blândețe și răbdare părțile din noi pe care am învățat să le respingem și să le băgăm sub preș pentru că nu s-au potrivit în peisaj. Ai fi surprinsă să vezi cu câtă înțelepciune vin de fapt acele părți...


Da știu, nu e la fel de apetisantă invitația de a fi ÎNTREG ca și promisiunea fericirii, dar știu sigur că e mai reală.


A fi întreg presupune să-ți pui întrebări și să te duci adânc în interiorul tău, în locuri în care adesea e al naibii de inconfortabil.

Mulți oameni nu vor fi dispuși să facă acest drum și e OK. Eu nu vorbesc pentru ei!


Eu vorbesc pentru tine și știu că tu ai curaj să explorezi lucrurile profund și ești însetată să trăiești viața în forma ei cea mai pură, în armonie și conectare cu tine, cu esența ta.


Pentru tine, Life in PLASTIC is NOT fantastic!


Și azi sunt aici să-ți zic că nu ești singură!


Sunt AICI și călătoresc împreună cu tine și prin lumină și prin întuneric, că doar Pământul e rotund și se învârte! 

Te invit cu drag în spațiile de explorare pe care le creez cu multă blândețe și compasiune atât în sesiunile de coaching somatic 1-la-1, cât și în grup prin cercurile de femei pe care le găzduiesc.


 

Înscrie-te la newsletter-ul meu BE INSPIRED dacă vrei să primești mail-uri în care împărtășesc cu tine idei și instrumente care să te sprijine și să te inspire în procesul tău de reconectare la tine și la corpul tău.


Cu iubire,

Alexandra

bottom of page